EXPERTISE EN VAKMANSCHAP OM AL UW WENSEN TE VERVULLEN

Claudine waenink

Aan mij, Claudine, de eer om de voorstelronde af te trappen. Toen ik alweer een heel aantal jaartjes geleden aan mijn kapsalon, Claudine HaarCreaties, begon had ik alleen maar kunnen dromen dat we zouden staan waar we nu staan. Ontzettend trots ben ik op de prachtige salon, het geweldige team en het mooie klantenbestand dat we inmiddels opgebouwd hebben.

Zelf geniet ik daar nog elke dag ontzettend van. Tussen de mensen staan, sturing geven aan ons team en ze op hetzelfde moment vrijheid en eigen verantwoordelijkheid geven zijn zaken waar ik voldoening uit haal. Maar het allerleukste blijft natuurlijk heerlijk creatief bezig zijn met het haar!

Zoals de rest van het team hieronder ook zal aangeven staat de klant bij ons centraal. Deze een ontspannend moment bieden in alle hectiek, even laten lachen als daar behoefte aan is of juist een luisterend oor bieden. Het hoort er allemaal bij en maakt het bovenop ons professionele doel om aan de wensen ten aanzien van het kapsel te voldoen een geweldige en veelzijdige job.

Geregeld bezoeken we cursussen en doen we mee aan wedstrijden zoals de Coiffure Awards, waardoor we in mijn ogen altijd in beweging blijven. Alle ingrediënten kortom aanwezig om iedereen met een volledig op zijn wensen aansluitende haarcreatie de salon te zien verlaten.

Aanwezig op

Dinsdag 08.30-13.00
Woensdag 08.30-13.00
Donderdag 13.00-22.00
Vrijdag 18.00-20.00
Zaterdag 08.00-15.00
MELANIE GARSTENVELD

Mijn naam is Melanie en op moment van schrijven werk ik alweer vijf jaar voor Claudine HaarCreaties. Misschien klinkt het als een cliché, maar ik doe mijn werk met zoveel plezier dat het elke dag een feestje is. Dagelijks heb ik zoveel interessante, leerzame en bijzondere gesprekken met klanten die ik op hetzelfde moment mooier mag maken. Dat is voor mij nog altijd het mooiste van het kappersvak.

Het bijzondere aan CHC vind ik de combinatie van tijd, aandacht, vertrouwen en gezelligheid die er heerst. Tijd en aandacht voor de klant is een belangrijke waarde in onze zaak en sluit naadloos aan bij mijzelf. Ik kan mijn spreekwoordelijke, creatieve ei kwijt dankzij de tijd die ik voor elke klant krijg. Dat in combinatie met het feit dat zij hun lot in onze handen leggen, ervaar ik als een heel fijn gevoel. Het vertrouwen terugbetalen is altijd weer een mooie ervaring.

Meedenken met de klant en deze adviseren of het overnemen als deze het zelf niet weet is keer op keer een uitdaging en in dat alles voel ik mij telkens gesteund door het geweldige team waarin ik werk. Het team vind ik net zo belangrijk als het werk zelf en dat zit bij CHC meer dan goed. We hebben het ontzettend gezellig samen en kunnen altijd op elkaar rekenen, maar elkaar tegelijkertijd ook professioneel uitdagen.

Ideale omstandigheden kortom om onze klanten tevreden, mooi en zelfverzekerd de kapsalon te laten verlaten na een fijne behandeling. En als zij tevreden zijn, ben ik happy!

Aanwezig op

Dinsdag 13.00-22.00
Woensdag 08.30-13.00
Donderdag 08.30-18.00
Vrijdag 08.30-20.00
Zaterdag 08.00-15.00
JANNY MOMBARG

Sinds april 2016 werk ik, Janny, als hairstyliste bij Claudine HaarCreaties. Ik weet eigenlijk niet beter, dan dat ik dit altijd al wilde worden. Als kind zette ik al regelmatig de schaar in het haar van mijn poppen. Niet veel later begon ik te oefenen met het maken van vlechten bij mijn zussen. Het knippen van hun haar liet ik uiteraard nog even voor wat het was, want eerst moest ik natuurlijk mijn diploma’s halen.

Toen ik dat papiertje eenmaal in de wacht gesleept had, heb ik ruim vijftien jaar gewerkt als haarstyliste in een salon te Groenlo. Op een gegeven moment was het echter tijd voor wat anders, wilde ik graag een stap maken en eigenlijk heb ik het al een beetje verklapt: toen kwam CHC op mijn pad.

Daarin vond ik de geweldige uitdaging die ik zocht. Een moderne salon, met leuke en gezellige klanten van jong tot oud. En ja, natuurlijk is het cliché van de kletsende kapper waar, maar al dat kletsen van ons heeft natuurlijk wel het doel om achter jouw wensen te komen. Want daar kan ik kort in zijn: als jij tevreden bent, ben ik dat ook!

Aanwezig op

Dinsdag
Woensdag 13.00-22.00
Donderdag
Vrijdag 08.30-20.00
Zaterdag 08.00-15.00
NINA BOEKELDER

Ook aan mij de eer om mij op dat platform voor te stellen. Ik zal maar met mijn naam beginnen en dat is Nina. Ik houd ervan om onder de mensen te zijn, mezelf te ontwikkelen en vind dat ik veel creativiteit in me heb, dus dat ik in het kappersvak terecht ben gekomen is een ABC-tje.

Inmiddels kan ik wel stellen dat mijn beroep mijn passie is en daarnaast prijs ik mij nog elke dag gelukkig dat ik bij Claudine HaarCreaties mag werken. Ik hou ervan om uitgedaagd te worden en in dit leuke team gebeurd dat zeker. We hebben het heel gezellig samen en halen in mijn ogen het beste in elkaar naar boven.

Daarnaast krijg ik alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en mijn kennis uit te breiden. Je krijgt hulp als je deze nodig hebt, maar ik word ook vrij gelaten zodat ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten. Dat in combinatie met een goed luisterend oor richting de wensen van onze klanten zorgt er denk ik voor dat het keer op keer lukt om mijn doel – een tevreden klant de salon zien verlaten – te bereiken.

Aanwezig op

Dinsdag 13.00-22.00
Woensdag 08.30-17.00
Donderdag 13.00-22.00
Vrijdag 08.30-13.00
Zaterdag 08.00-15.00
SARINA AAGTEN

Hallo! Ook ik wil mijzelf graag even kort aan jullie voorstellen. Mijn naam is Sarina Aagten en sinds 1 november 2018 mocht ik het leuke team van Claudine HaarCreaties komen versterken. Ik kwam als laatste bij de groep, maar voel mij inmiddels al helemaal een onderdeel van onze prachtige salon en ontzettend gezellige en professionele team.

Vanaf jongs af aan wilde ik al graag haarstyliste worden. Waarom hoor ik u vragen? Hoe leuk is het om mensen een mooi kapsel, kleurtje of advies te geven! In mijn ogen is er niets mooiers dan dit vak. Dit is overigens direct iets waar ik bij CHC alle ruimte voor krijg. De wens van de klant staat altijd voorop en met het vertrouwen en de steun van mijn collega’s doe ik er alles aan om deze wensen te vervullen. Mijn doel is immers om onze klanten tevreden de deur uit te laten gaan.

Verder zou ik mijzelf omschrijven als een enthousiaste, vrolijke meid die het verder leuk vind om met iedereen een praatje te maken. Kom je snel een keertje langs in onze salon?

Aanwezig op

Dinsdag 08.30-13.00
Woensdag 13.00-22.00
Donderdag 08.30-13.00
Vrijdag 13.00-20.00
Zaterdag 08.00-15.00

Benieuwd naar onze prijzen?