Onze Producten

Unite, een product uit Amerika, is een moderne op fashion gerichte lijn van haarverzoringsproducten met shampoo’s, conditioners, styling en finishing producten speciaal ontworpen voor kappers door de beste kappers van Amerika. Het is een lijn van 32 professionele producten die stuk voor stuk uitgebreid getest en onderzocht zijn.

Verfproducten van KIS zijn verrijkt met het unieke “Keratin Infusion System”, of terwijl: KIS, dat het haar van binnenuit hersteld voor gezond en verzorgd haar.
Stralende kleuren met optimale houdbaarheid en veerkrachtige omvormingen zijn verdere sleutelwoorden van het product.

Karaja is een make-up merk dat wordt geproduceerd en (door) ontwikkeld in Bergamo, een plaatsje in Italië, waarbij zaken als kwaliteit en innovatie centraal staan.
De make-up van Karaja is erg hip, dierproefvrij en ook nog eens erg kleurrijk. Een prachtig merk.
De oorspronkelijke ingrediënten stemmen uit het amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie en bonte lichaamspaints. Daarom zijn juist deze ingrediënten de basis van Karaja.

Goldwell Nectaya & Elumen

Elumen
Een zeer intense haarkleuring van is Elumen, geheel zonder oxidanten en gebruik makend van kleurpigmenten. Het werkt volgens een natuurlijk principe waardoor het mild en verzorgend is. De kleur dringt diep in en zorgt voor een lang houdbare kleur. Kleuring zonder peroxide.

Nectaya
Dit product van Goldwell verrijkt het haar met voedende verzorging en zorgt voor de best mogelijke basis voor prachtig kleurresultaat. Het is voedend, maar ammoniakvrij. Het is een rijke, volle kleur en garandeert 100% grijsdekking. Er is zes jaar aan gewerkt en het levert een gezond aanvoelend resultaat op.

Bruindsarrangement voor haar & make-up. Neem contact op voor een vrijblijvend advies en/of offerte.

Contact opnemen