Menu

Expertise en vakmanschap om al uw wensen te vervullen

Behoefte aan tijd en aandacht voor jezelf, even in het middelpunt staan en uiteindelijk met de uitstraling die echt bij je past weer door? Stap dan eens binnen bij Claudine HaarCreaties. Wij koppelen de laatste trends aan uw eigen wensen en de combinatie van vakmanschap en uitstekende producten zorgen ervoor dat u tevreden onze salon weer verlaat. Graag stel ik u voor aan mijn team.

 

Een beetje chaotisch, maar volledig zichzelf, fladdert de creatieve Melanie Garstenveld inmiddels het langst bij mij rond. Ze is op een hele gezellige manier altijd enthousiast aanwezig en stelt iedere klant met haar humor en sociale vaardigheden op hun gemak. Melanie heeft een ruime ervaring in het kappersvak, heeft aan verschillende wedstrijden meegedaan en heeft veel ervaring met verschillende haarstructuren. Door haar aanstekelijke energie en kwaliteiten gaat u ongetwijfeld zelfverzekerd de deur weer uit.

Aanwezig op dinsdag 13.00-22.00 woensdag 8.30-13.00 donderdag 8.30-18.00 vrijdag 8.30-20.00 zaterdag 8.00-15.00

Na Melanie kwam Janny Mombarg mijn team versterken. Een echte ervaren vakidioot die altijd op de hoogte wil zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Haar manier van werken kun je niet anders omschrijven dan netjes en georganiseerd. Als een ware duizendpoot heeft ze alles onder controle in de salon, waarmee ze haar klanten (en de collega’s) een relaxed gevoel weet te geven. Janny is een gezellige en praatgrage collega, die met haar beleefde en perfectionistische werkwijze altijd het beste voor haar klanten voor heeft. U zult gegarandeerd de salon stralend verlaten.

Aanwezig op woensdag 13.00-22.00 vrijdag 8.30-20.00 zaterdag 8.00-15.00

Vervolgens kwam Nina Boekelder bij mijn gedreven en leergierige clubje. Nina, een super lieve en vrolijke meid, is de jongste van het stel en past met haar leergierige, rustige karakter perfect in mijn salon. Ze neemt alle aangereikte kennis als een ware spons op en is daarbij ook nog eens ontzettend trendbewust. Dus wat uw wensen ook zijn, zij weet er een moderne twist aan te geven die u met een goed gevoel doet vertrekken.

Aanwezig op dinsdag 13.00-22.00 woensdag 8.30-17.00  donderdag 13.00-22.00 vrijdag 8.30-13.00 zaterdag 8.00-15.00

Laatste aanwinst voor mijn team is Sarina Aagten. Sarina is een vrolijke, lieve, relaxe en kletsgrage meid die een mooie aanvulling  op ons team is. Ze kan goed luisteren en zet dit, mede door haar ervaring, om naar een goed en duidelijk advies, waardoor U zeker de salon met een goed gevoel zal verlaten.

Aanwezig op dinsdag 8.30-13.00 woensdag 13.00-22.00 donderdag 8.30-13.00 vrijdag 13.00-20.00 zaterdag 8.00-15.00

Dat ik zo’n mooi team mag leiden had ik vijf jaar geleden niet voor mogelijk kunnen houden. We hebben in die tijd ontzettend veel leuke dingen meegemaakt en samen een fantastisch klantenbestand opgebouwd. Nog elke dag geniet ik volop van mijn salon en hoop ik met mijn vrolijke positieve instelling en creatieve kwaliteiten iedere klant tevreden te stellen. Ik werk graag op basis van vrijheid en wil dat iedereen zich ontwikkelt. We bezoeken dan ook geregeld cursussen of doen mee aan wedstrijden zoals de Coiffure Awards. Met mijn artistieke geest en lieve persoonlijkheid hoop ik met mijn team u snel te ontmoeten in mijn salon.

Komende tijd met verlof

 

Bekijk onze prijslijst

 

Genomineerd

Producten

 

bruidsarrangement

Een kapsalon met luxe, kwaliteit en aandacht voor u

Waar kan ik u mee helpen?

Claudine Waenink

Claudine Waenink